Spoľahlivosť na prvom mieste

Spoľahlivosť na prvom mieste


Plastové prepravky s vekom na ovocie a zeleninu už pred nejakým časom nahradili staré spôsoby prevozu týchto potravín. Svoju obľúbenosť si zaslúžili pre mnohé pozitíva, bez ktorých by bol prevoz ovocia aj zeleniny oveľa náročnejší po časovej stránke ale aj po tej záťažovej stránke. V minulosti podnikatelia poznali prevažne drevené prepravky, na ktoré sa spoliehali a pri každom prevoze dúfali v šťastný koniec. Nie vždy však tomu tak bolo aj z dôvodu, že drevené prepravky neboli vždy práve najstabilnejšie a tým pádom ani najspoľahlivejšie.

prepravky

Častokrát sa preto stávalo, že veľké množstva ovocia a zeleniny skončili nepoužiteľné, ako odpad. Po objavení plastových prepraviek sa však mnohé zmenilo k lepšiemu a podnikatelia, rovnako ako aj zamestnanci, sú s touto formou plastových prepraviek omnoho viac spokojnejší. V prvom rade sa výrazne zmenila efektivita práce. Dôvodom je aj to, že tieto prepravky sa nakladajú omnoho ľahšie než tie drevené, keďže tento plast je výrazne ľahší než drevo. Prepravky tak isto do seba vždy zapadajú, ich uskladnenie je preto veľmi jednoduché – oceníte to nie len pri prevozoch ale aj v skladoch. Plastové prepravky na ovocie a zeleninu nie sú vôbec náročné http://www.mamaaja.cz/ActiveWeb/Article/2697/milovane_ale_narocne_dite_%25E2%2580%2593_1_dil.html na údržbu.

predaj

Na rozdiel od drevených prepraviek ich môžete jednoducho vyčistiť vodou a neostanú Vám v prepravky žiadne zvyšky, špinavé fľaky či zápach. Sú ideálne pre niekoľko rokov neustáleho používania a ani po dlhom čase na nich neuvidíte opotrebovanie. Keďže ovocie a zelenina sú krehkými potravinami, ktoré podstupujú mnohé hygienické predpisy a testy je v otázke hygieny oveľa vhodnejšie obrátiť sa na plastovú formu prepraviek. Aj v našej ponuke si kedykoľvek môžete zakúpiť plastové prepravky, ktoré Vám najviac vyhovujú. Nájdete tu niekoľko veľkostí, či sady ktoré sa oplatí vlastniť. Posúvame sa s dobou neustále dopredu, preto Vám vždy vieme ponúknuť tie najatraktívnejšie produkty pre Vaše podnikanie.