Užíváte si sex?

Užíváte si sex?


Už ste premýšľali nad tým, ako to urobiť, aby po sexuálnej stránke nikdy nenastala nuda? Aby ste si sex stále užívali ako na začiatku? Je na to pár jednoduchých tipov. Ale ja vám dnes poviem jeden príbeh, ktorý by vám mohol otvoriť oči a veľmi vám pomôcť. S mojím priateľom už sme spolu štyri roky. Na začiatku sme mali sex stále, bolo to hrozne divoké, mali sme sex kosice spolu napríklad aj štyrikrát denne a ja som si to hrozne veľmi užívala. Vždy som túžila po chlapovi, s ktorým si budem rozumieť po všetkých stránkach vrátane tej sexuálnej. No áno, lenže zhruba po dvoch rokoch to začalo byť horšie a mne sex naozaj začal chýbať.

sexy

Bola som naštvaná, protivná, necítila som sa dobre. Aby tiež nie, keď som na to bola zvyknutá štyrikrát denne a teraz z ničoho nič jedno veľké nič. Len občas, keď už veľa, tak dvakrát za mesiac a to mi jednoducho nestačilo. Veľa ma to trápilo a tak som sa svojho priateľa tak nenápadne začala pýtať, čo sa deje. Ani som nečakala, že sa niečo nové dozviem, ale našťastie to bolo presne naopak. Priateľ mi povedal, že z nášho sexu sa stala rutina a že by chcel nejaké spestrenie. Žasla som. Prečo mi to nepovedal skôr? Mohla som si ušetriť trápenie. Samozrejme, že sme ten problém začali riešiť a aktuálne je našťastie všetko v pohode. Sex klape ako hodinky. Prečo?

sexy

Skúsili sme si sex spestriť pozeraním sa na porno a erotickými hračkami. S týmito vecami sa nám sex páči ešte viac ako bez nich. A zase to náš vzťah oživilo a som veľmi rada, že sa problém vyriešil, pretože som sa fakt bála, že za tým bude niečo horšie a priateľ si možno nájde iné dievča. Našťastie sa to nestalo a aktuálne sa plánujeme vziať a mať spolu bábätko, tak obaja dúfame, že všetko čo najskôr vyjde a už sa na to strašne veľmi tešíme. Takže nezabudnite riešiť a komunikovať vaše problémy, to je kľúč k šťastnému vzťahu.